top of page

Over mij

Ontwerpen, smelten en smeden.

Opleiding

Na het behalen van mijn diploma (goudsmid ondernemer niveau 4) aan de vakschool in Schoonhoven ben ik in 2010 mijn eigen atelier begonnen.

U kunt bij mij terecht voor persoonlijke sieraden naar uw eigen ontwerp. Ook kunt u een keuze maken uit één van de ontwerpen van de bestaande collectie van Atelier Marieke Melsert.

Het is ook mogelijk om uw sieraden te laten repareren.

Ik kan van uw oude sieraden (of oud goud) een heel nieuw sieraad maken door het te veranderen of door het om te smelten en er iets nieuws van te maken, naar uw wens. In 2010 heb ik de derde prijs gewonnen van de Schöne wedstrijd.

Creativiteit

Omdat ik naast het ontwerpen en vervaardigen van sieraden een andere creatieve uitdaging zocht ben ik in 2014 een opleiding Visagie en Hairstyling gaan volgen en heb deze met succes afgerond. Toen is mijn tweede onderneming tot stand gekomen, Visagie & Hairstyling by Marieke Melsert. Ik werk als Bruidsstyliste: bruidskapsel en bruidsmake-up. Maar ook als make-up artist bij producties en photoshoots. Ook geef ik workshops.

Neem gerust contact op!

Heeft u een ontwerp wat u graag uitgewerkt wilt in een uniek sieraad of heeft u nog oud goud liggen waar u graag iets nieuws van gemaakt wilt hebben? Neem dan contact op!

Meesterteken

bottom of page