top of page

Customer Testimonials

De Zeeuwse knopen van mijn moeder en oma waren niet meer van "deze tijd". Met Marieke overlegt of zij er moderne sieraden van kon maken. En dat heeft ze prima gedaan! Ik ben blij met deze sieraden waar oud en nieuw verenigt zijn en ik nog steeds een stukje van de Zeeuwse familie bij me draag.

Saskia - 21 augustus 2014

Al heel lang opzoek naar het perfecte kruisje voor aan mijn ketting! Uiteindelijk mijn ringen laten omsmelten voor dit idee! Dit omdat ik deze ringen niet meer droeg, maar toch waarde hadden( ze waren van mijn opa en oma). Marieke heeft het ontworpen en gemaakt! Super blij met het eindresultaat! twijfel je nu nog? Gewoon doen! Ze is een topper!

Daemy - 28 juli 2014

Hoi Marieke, Site ziet er netjes uit, komt heel professioneel over. Mooi werk wat je laat zien.

Piet Damsteeg - 15 april 2014

Bij Atelier Marieke Melsert waren we aan het goede adres voor onze trouwringen! Precies zoals we ze graag wilden werden ze ruim op tijd afgeleverd. Eens in de zoveel tijd laten we de ringen polijsten en af en toe ontvangen we daarvoor een kortingsbon. Dankjewel voor het vakwerk zus!

Harmen - 6 december 2012

Marieke, wat heb je fijn werk geleverd. Onze dochter was heel blij met de muzieksleutel die jij ontworpen hebt. Heel origineel. En ook de ring van mijn moeder die je veranderd hebt in een hanger met pareltjes, ik ben er erg blij mee. Dank je wel.

Jannie en Piet Varkevisser-Spitz - 4 december 2012

Hallo Marieke, Afgelopen vrijdag werd ik enorm verrast door mijn ouders met een hangertje voor de geboorte van ons zoontje, die jij speciaal voor mij hebt gemaakt. Ik draag deze vol trots en ben er erg blij mee! Groetjes Astrid

Astrid - 4 december 2012

Submit a Testimonial

Name*

Email Address*

Message*

bottom of page